mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
10 16.10.2017 10:33:11

SLABA NOVICA za slovensko reprezentanco? Robert Prosinečki ima iz dneva v dan na mizi več ponudb, želijo ga tudi ...

Profimedia
Kdo bo novi selektor slovenske reprezentance?

Bitka za novega selektorja Slovenije se je že začela, kot se zdi v tem trenutku, sta glavna favorita za prosto delovno mesto dva. In sicer Matjaž Kek, ki je že vodil Slovenijo, ter Robert Prosinečki, ki je v svoji bogati igralski karieri igral tudi za Olimpijo. Kek je trenutno trener Rijeke, Prosinečki zaključuje z vodenjem Azerbajdžana. A prav to, da se poslavlja od slednjega, je očitno prebudilo zanimanje številnih, zdi se namreč, da ima Veliki Žuti iz dneva v dan na mizi več ponudb.


Kot poročajo v Turčiji, ga za trenerja želi tamkajšnji prvoligaš Trabzonspor, na Hrvaškem dodajajo, da je v igri zanj tudi reprezentanca Bosne in Hercegovine, prav tako naj bi se želeli z nekoč nogometašem Reala in Barcelone pogovoriti tudi naši severni sosedi Avstrijci. "Vem toliko, kot veste vi. Slišal sem, da me želijo Slovenci in Avstrijci, iz bosanske zveze pa me ni poklical še nihče," pravi Prosinečki, ki je sicer pred dnevi potrdil, da se je že pogovoril s predsednikom NZS Radenkom Mijatovićem.

Če ga bo Čeferinov naslednik na čelu krovne slovenske organizacije želel prepričati, da bo moral tudi z denarjem. A glede na to, kdo vse se je očitno prav tako ogrel za Hrvata, ne bi bilo preveliko presenečenje, če bi Slovenci potegnili kratko. No, morda pa je glavna želja Mijatovića in njegovih sodelavcev vseeno nekdo drug, šušlja se, da Kek kotira še višje na seznamu ...

Članki iz rubrike