stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 16.10.2017 09:24:52

Arsenal je SPET izgubil, razlog pa BIZAREN! Ne boste mogli verjeti, kaj je zvezdnik Londončanov počel med golom nasprotnika! (video)

Profimedia
Topničarji so si v angleškem prvenstvu spet privoščili spodrsljaj brez primere, sobotni poraz pa je dobil še nove razsežnosti.

Arsenal je bil sicer na dobri poti, da popravi vtis, ki ga je na zelenici pustil na samem začetku sezone in da zmanjša razliko do vodilnih klubov na lestvici premier lige.

Toda topničarji ne bi bili topničarji, če ne bi vsega podrli na eni tekmi. Tudi na tekmi z Watfordom jim je kazalo dobro, z golom Pera Mertesackerja so uspeli povesti, nato pa je sledil šok. Najprej izenačenje, domačini pa so v sodnikovem podaljšku pritisnili na plin in zadeli za najslajšo zmago letošnje sezone. Vse skupaj ne bi bilo tako zelo odmevno, če ne bi na svetovnem spletu zaokrožil posnetek, ob katerem se zgražajo tako strokovnjaki kot tudi navijači. Zadetek za zmago je namreč zabil Tom Cleverley, ki bi ga moral pokrivati Granit Xhaka. In kaj je švicarski reprezentant albanskih korenin počel namesto tega? Vrtal si je po nosu!

Če vam videoposnetka ne odpre, si ga lahko ogledate TUKAJ. 

Članki iz rubrike