stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
3 11.10.2017 13:20:47

NORI PRIZORI! Šokantno ravnanje na tekmi v kvalifikacijah za SP: Veliki zvezdnik Kolumbije MNOGE tekmece nagovarjal k ... (video)

Tekma med Kolumbijo in Perujem bo očitno dobila še tretji polčas.

Kolumbija si je zagotovila neposredno uvrstitev na svetovno prvenstvo 2018, peto mesto v južnoameriških kvalifikacijah, edino, ki vodi v dodatne kvalifikacije, pa je osvojil Peru. In ravno ta dva tekmeca sta se pomerila v torek, remi z 1:1 pa je šel močno na roko obema.

Zmaga Kolumbije bi v dodatne kvalifikacije reprezentanco Čila, zato so nogometaši obeh reprezentanc v zaključku dvoboja sklenili prav poseben pakt. Ko je bilo jasno, da Čile v Braziliji ne bo imel nobenih možnosti za zmago, je na sceno stopil kolumbijski zvezdnik Radamel Falcao in igralcem nasprotne ekipa ponudil pakt o nenapadanju. Seveda so ga nogometaši Peruja sprejeli, prizori v zadnjih minutah pa so bili resnično bizarni. Tako eni kot drugi so bolj kot ne opazovali dogajanje na zelenici, priložnosti si niso ustvarili niti ene, nenavadne prizore pa je z zadnjim žvižgom prekinil glavni sodnik.

Kot že rečeno, se je Kolumbija uvrstila na svetovno prvenstvo v Rusiji, medtem ko se bodo morali Perujci v dodatnih kvalifikacijah pomeriti z Novo Zelandijo. Kar pa za to južnoameriško reprezentanco ne bi smel biti prevelik zalogaj ...

Značke: falcao, peru, kolumbija

Članki iz rubrike