mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.10.2017 10:57:35

Samir Handanović bo podaljšal: Toda Inter ga ni prepričal z DENARJEM, Ljubljančan bo ostal, ker je ...

Reuters
Le še vprašanje časa je, kdaj bo Samir Handanović podaljšal sodelovanje z Interjem.

Čeprav so se v preteklih letih z njim spogledovali številni ugledni klubi, v zadnjem prestopnem roku menda tudi Liverpool, bo Samir Handanović ostal, kjer je. V kratkem bo podpisal novo pogodbo z Interjem, v Milanu naj bi si kruh služil vse do leta 2021. Ker je star že 33 let, bo to verjetno njegova zadnja večja pogodba v karieri, ob tem pa je zanimivo, da Inter nekdanjega slovenskega reprezentanca ni prepričal z denarjem.


Že res, da bo Handanović prejel povišico in naj bi z novo pogodbo letno zaslužil kar tri milijone evrov, toda Ljubljančana je v podaljšanje prepričalo nekaj drugega. Kot poročajo italijanski mediji, ga je delo uprave in predvsem dobro delo trenerja Luciana Spallettija dokončno prepričalo, da je Inter na pravi poti. Handanović naj bi tako iskreno verjel, da mu prav pri nerazzurrih lahko uresničiti sanje, ki jih sanja že celo kariero. Ni skrivnost, da Handanović še nikdar ni zaigral v ligi prvakov, prav to tekmovanje naj bi bilo še njegov zadnji večji cilj v karieri. Poleg seveda kakšne osvojene lovorike ...

Kakorkoli, Sarma je prepričan, da je Inter na pravi poti, ali ima prav, pa bo kakopak pokazal šele čas. Milančanom za zdaj kaže dobro, po sedmih krogih serie A so še neporaženi, kar jih uvršča na tretje mesto.

Članki iz rubrike