pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
1 09.10.2017 14:06:20

Kakšna bo usoda Kevina Kampla v reprezentanci!? Predsednik NZS zelo NEPOSREDNO in brez ovinkarjenja!

po koncu kvalifikacij za SP in po koncu drugega mandata Srečka Katanca veliko dela čaka predvsem predsednika NZS Radenka Mijatovića.

V naslednjih dneh in tednih se bo namreč začel lov na novega selektorja slovenske izbrane vrste, v javnosti pa so se začela pojavljati že prvi namigi o morebitnih kandidatih. 

Eno od vročih vprašanj, ki ga bo moral novi 'šef' članske izbrane vrste rešiti, je nedvomno status Kevina Kampla. Sicer odlični vezist Leipziga se namreč na zadnji vpoklic ni odzval, saj je reševal klubski status, pred tekmama Anglije in Škotske pa ga ni bilo več na seznamu Slovenije. O njegovi prihodnosti v dresu reprezentance je v Stožicah za Televizijo Slovenija spregovoril tudi predsednik NZS Radenko Mijatović: "Sem človek, ki išče pozitivne rešitve in kompromise. Vse je odvisno od tega, ali si Kevin želi ali ne želi igrati za to reprezentanco. Kevin mora definitivno pri sebi razčistiti, koliko in kako želi igrati za našo reprezentanco. Če ta želja obstaja in če novi selektor, ki bo izbran za Katancem, želi imeti Kampla v reprezentanci, bomo poskusili vse, da ta nesoglasja zgladimo."

Članki iz rubrike