Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.11.2016 09:59:30
Deli članek:

Ni se šalil: Cimetu ni verjel, ko je videl zgrešene klice, ni več dvomil

www.alesfevzer.com

Branilec Olimpije Antonio Delamea Mlinar razkril, kako je izvedel za svoj prvi vpoklic v člansko reprezentanco Slovenije.

Antonio Delamea Mlinar živi svoje sanje. Potem ko je že skoraj obupal, se je vrnil še močnejši. Zdaj je standardni član udarne enajsterice Olimpije, prebil se je tudi v člansko reprezentanco. In to branilec, ki je utrpel kar dve hudi poškodbi kolena! No, kar ga ni ubilo, ga je okrepilo in v tem reprezentančnem ciklu bo poskušal narediti še korak naprej: debitirati v članski izbrani vrsti.

Nekdanji nogometaš Interblocka je na zboru na Brdu pri Kranju priznal, da sprva sploh ni verjel, da ga je Srečko Katanec zares vpoklical za tekmi z Malto in Poljsko. "Izvedel sem na treningu, ko je Sebastjan Cimerotič prišel do mene in mi povedal, da me je selektor vpoklical. Sprva sem mislil, da je to spet kakšna njegova šala," je z zanimivo anekdoto v pogovoru za Val 202 postregel 25-letnih nogometaš in dodal: "Po treningu sem videl, da me je dedek klical sedemkrat, osemkrat. Takrat sem takoj vedel, da se Cime ni šalil. Ko sem (dedka) poklical, je žarel od sreče. Bil sem vesel tudi zanj, saj je ogromno naredil zame."