oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 01.09.2016 22:18:22

Miha Zajc: Reprezentanci lahko prinesem nekaj svežine

Grega Wernig
Obetavni vezist je v pričakovanju novega trenerja Olimpije osredotočen na reprezentančne obveznosti.

"Zelo sem zadovoljen, da sem znova dobil vabilo v člansko reprezentanco. Kot sem rekel že prvič, se bom trudil, da bom poklican vsakokrat. Da dokažem, da to ni bila le muha enodnevnica. Zadovoljen sem, da je selektor videl, da imam konstantne predstave. Sem res zelo zadovoljen, da sem ob začetku kvalifikacij tukaj. O tem, kakšno vlogo bom imel, bo odločil selektor, pripravljen sem prevzeti vsako," pred začetkom kvalifikacijskega cikla za svetovno prvenstvo pravi Miha Zajc.


Vezist Olimpije poudarja pomen dobrega začetka kvalifikacij. "Tako kot v prvenstvu, je tudi v kvalifikacijah pomembno, da dobro začneš. Da pokažeš dobro igro, samozavestno, da iztržiš pozitiven izid, saj te ta nosi skozi celotne kvalifikacije."

Nato se je dotaknil Litve. "Moramo se le dobro pripraviti, jih dobro analizirati, dobro vaditi ... Igralci se že dobro poznamo, še malce bolje se bomo uigrali in šli po pozitiven izid," je povedal predstavnik mlajše generacije v zdajšnji vrsti. In mladenič iz Šempetra pri Novi Gorici verjame, da lahko mladi pomagajo Sloveniji do odmevnega uspeha. "Mislim, da so fantje kakovostni, dobro treniramo tukaj, to moram poudariti. Tudi sam lahko prinesem nekaj svežine, mladosti tej reprezentanci, zato sem zelo zadovoljen, da sem lahko tukaj. Kot sem rekel, moja vloga bo odvisna od selektorja, moram pa se dobro izkazati na treningih, na tekmi ..."

Članki iz rubrike