oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 01.09.2016 19:56:58

Alarm! Slovenski trening brez močnih orožij

Grega Wernig
Slovenski nogometaši so na Brdu pri Kranju opravili predvidoma predzadnji trening pred sobotnim odhodom v Vilnius, kjer jih v nedeljo čaka prva tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 proti Litvi.

Izbranci Srečka Katanca tudi tokrat niso bili v polni postavi, v glavnem delu vadbe sta manjkala Josip Iličić in Jasmin Kurtić. Zvezdnik Fiorentine že včeraj ni treniral zaradi udarca v mišico, belokranjski vezist se je poškodoval na sredinem popoldanskem treningu.

ilicic gw
Grega Wernig
Je pa vadil Matic Črnic, ki si z dobrim delom skuša zagotoviti večjo minutažo v zvezni vrsti. "Ne pričakujem kakšne večje minutaže, ampak sem na voljo selektorju. Ko me bo potreboval, se bom z veseljem odzval," mirno razlaga novopečeni član Rijeke. Tam je bil še pred nekaj dnevi tudi njegov reprezentančni kolega Roman Bezjak, ki je po novem član nemškega Darmstadta. 

slovenija gw
Grega Wernig
"Škoda, da ne bova zaigrala skupaj pri Rijeki. Mu pa želim vse dobro v Nemčiji. Vem, da si je želel prestopiti tja, o tem sva se pogovarjala," pravi 24-letni Črnic in priznava, da Litve še ne pozna prav podrobno, ampak dodaja: "Mislim, da je Litva premagljiv nasprotnik, tja bomo odšli po zmago."

Članki iz rubrike