Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.06.2016 19:50:07
Deli članek:

Po finalu se je zabaval s prostitutkama (foto)

Reuters

Pred dnevi se je končala Copa America Centenario, v finalu je Čile po streljanju enajstmetrovk premagal Argentino in se še drugič zapored veselil naslova prvaka.

Po tekmi je prvi zvezdnik gavčev Lionel Messi šokiral rojake in svet, ko je sporočil, da je bila to njegova zadnja tekma za izbrano vrsto.

Toda razburjenja tu še ni bilo konec, za pravi mali škandal je poskrbel glavni delivec pravice na omenjenem srečanju Heber Lopes.

Slednji je najprej v finalu pokazal devet kartonov, dva rdeča, (po slabe pol ure igre je izključil Čilenca Marcela Diaza, tik pred koncem prvega polčasa pa na nasprotni strani še Marcosa Roja) in s svojimi odločitvami jezil tako ene kot druge in tudi navijače obeh reprezentanc.

vszi

Vendar to še ni bilo vse, zdaj so se namreč na medmrežju pojavili sporni posnetki, ki prikazujejo, kako se je brazilski sodnik po omenjenem dvoboju zabaval z dvema prostitutkama. Vroča zabava se je začela v enem izmed nočnih lokalov in nadaljevala v bolj zasebnem ozračju, vse skupaj pa je bilo posneto s kamero, a za zdaj še ni znano, kdo je posnetke spravil v javnost.

Brazilec bo naslednji mesec dopolnil 43 let, s sojenjem na nogometnih tekmah se je začel ukvarjati leta 1995, štirinajst let pa ima Fifin znak. Zanimiv je tudi podatek, da je na zadnjih 27 tekmah pokazal kar 14 rdečih kartonov.

Galerija