Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.06.2016 12:05:03
Deli članek:

Perišić je zelo, zelo vroč

Reuters

Eden izmed najboljših posameznikov skupinskega dela Eura 2016 je prav gotovo Ivan Perišić, ki je na prvih treh tekmah zabil dva gola in prispeval eno podajo.

Sedemindvajsetletni hrvaški reprezentant je bil v zadnji sezoni član milanskega Interja, toda zdaj so za njim 'ponoreli' še nekateri drugi evropski velikani. Tako so se že oglasili Chelsea, Barcelona in PSG.

Legenda modro-črnih Javier Zanetti je za Perišića celo rekel, da je najboljši nogometaš na svetu, zaradi odličnih predstav pa fantu raste cena, česar se najbolj veselijo odgovorni pri Interju. Čeprav bi slednji lahko ali celo morali ekipo za prihodnost sestaviti okoli Perišića, se zdi, da ga bodo zelo težko zadržali. Modro-črni so ga lansko poletje od Wolfsburga kupili za 16 milijonov evrov, zdaj pa bi lahko z njegovim odhodom zaslužili še veliko več. 

Morebitni snubci bodo morali za Perišićevo predčasno prekinitev pogodbe z Interjem, ki velja do konca junija 2020, odšteti vsaj trideset milijonov evrov. Glede na plačilno sposobnost zgoraj naštetih klubov, pa bi utegnila biti končna vsota še nekoliko višja.