Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.03.2016 08:47:51
Deli članek:

Reprezentant potolažil navijača, ker je "izgubil" 200 stavniških evrov

Po eni od torkovih prijateljskih reprezentančnih tekem smo bili priče nadvse nenavadnemu prizoru, srečanju med navijačem in nogometašem.

Črna gora je na domačem igrišču odigrala zgolj 0:0 z Belorusijo, navijači tega niso sprejeli z zadovoljstvom, eden pa se je razburil še dodatno. Po stopnicah je prišel kar se da blizu igrišču, se nagnil prek ograje in dal nogometašem jasno vedeti, kaj ga je tako razjezilo. "Vse ostale pare sem na stavnici zadel, zaradi vas pa sem izgubil dvesto evrov," je zavpil. 

Verjetno se kaj podobnega zgodi po marsikateri tekmi, je pa bil tokratni dogodek drugačen, saj se je klic očitno dotaknil Petra Grbića, črnogorskega reprezentanta, ki si kruh služi pri turškem Akhisarju. Ko je pritožbo slišal, je "izgubo" navijaču želel vsaj delno kompenzirati. Odšel je do njega, slekel dres, v katerem je odigral tekmo, in mu ga podaril.

V Črni gori je nogometaša večina označila za pravega gentlemana, našle pa so se seveda tudi drugačne razlage. Od tega, da se s takimi stvarmi ne bi smel ukvarjati, do tega, da je očitno iz lastnih izkušenj vedel, kako se navijač počuti.