20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

jb
jb
0 04.11.2014 13:05:23

Še druga invazija na London

Grega Wernig
V petek Katančev seznam za tekmo z Anglijo, kjer naj bi slovenske nogometaše vzpodbujalo okoli 1500 rojakov.

Oktober se je umaknil novembru, to pomeni, da sta pred vrati tudi naslednji tekmi slovenske nogometne reprezentance. Predzadnji mesec v letu bo za četo selektorja Srečka Katanca razburljiv: najprej bo gostovala na kultnem Wembleyju, kjer bo nasprotnik Anglija, nato se bo v Stožicah pomerila še s Kolumbijo, v zadnjem času eno najmočnejših izbranih vrst na svetu. Kateri obračun bo pomembnejši, je jasno, tekma v Londonu bo štela za točke v kvalifikacijah za Euro 2016, v Ljubljani bosta nasprotnika odigrala 90 prijateljskih minut.

Medtem ko so vstopnice za gostovanje v Angliji več ali manj že pošle, kar pomeni, da bo imela Slovenija tam podporo okoli 1500 ljudi (toliko jih je bilo v Londonu tudi ob nedavnem obračunu Maribora s Chelseajem v ligi prvakov), so se dragoceni lističi za Kolumbijo komaj začeli prodajati. Enotna cena je 15 evrov, v družinskem sektorju so za odrasle naprodaj po 12 evrov, za otroke do štirinajstega leta po 7 evrov. "Vstopnice bodo na voljo na standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije (spletno mesto www.nzs.si, spletno mesto www.eventim.si, lastna prodajna mesta Eventima), katerim se je pred začetkom novega ciklusa pridružil tudi Mercator s svojimi Hipermarketi in poslovalnicami M Holidays, vstopnic pa ni več možno kupiti na bencinskih servisih. Novo prodajno mesto je tudi uradna prodajalna NZS Nike v centru Ljubljane (Mestni trg 25)," so sporočili s sedeža Nogometne zveze Slovenije (NZS).



Dodajmo, da se bo tekma s Kolumbijo, ki bo 18. novembra, začela ob 18. uri, kdor si jo bo ogledal v živo, bo lahko verjetno užival tudi v spretnostih Jamesa Rodrigueza, ki navdušuje v dresu madridskega Reala, Radamela Falcaa, ki nosi dres Manchester Uniteda, Juana Cuadrada iz Fiorentine, Jacksona Martineza iz Porta, Fredyja Guarina iz Interja in tako dalje.

Pa še tole: Katanec bo svoj seznam nogometašev za obe tekmi razkril v petek, ko bo seveda znano tudi to, ali se bo Josip Iličić vrnil v reprezentanco ali pa bodo vrata slednje zanj še naprej ostala zaprta.

Članki iz rubrike