pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 04.11.2014 11:55:11

V najboljšem primeru na klopi?

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so danes dopoldne trenirali v Ljudskem vrtu.

Poraz z Domžalami je pozabljen, Mariborčani so misli usmerili v nov izziv. V ligo prvakov, jutri pod Kalvarijo prihaja Chelsea, ki je na Stamford Bridgeu mrežo Jasmina Handanovića zatresel kar šestkrat.


Vijoličasti so odločeni, da se londonski scenarij ne bo ponovil in da se bodo londonskemu velikanu dostojno postavili po robu. Ostaja pa vprašanje, v kakšni zasedbi, Anteju Šimundži največ preglavic povzroča bolezen Agima Ibraimija. Makedonski reprezentant je zaradi viroze izpustil že zadnji preizkušnji na domačem prizorišču. Najprej pokalno proti Radomljam, nakar v petek ni sodeloval niti v dvoboju z zasedbo, ki domuje ob Kamniški Bistrici, toda zdelo se je, da bo do srede vendarle pripravljen. Toda kaže slabo, zdravljenje z antibiotiki ni doseglo namena, vneto grlo Agimu Ibraimiju še vedno povzroča preglavice. Sicer se je udeležil današnjega dopoldanskega treninga, toda že njegova oprava je razkrivala, da stanje ni najboljše - vadil je s kapo in šalom.

Popolnoma jasno je, da je bolezen virtuozu iz Tetova pobrala ogromno moči. Četudi bi se njegovo stanje do jutrišnjega večera morda močno popravilo, je težko pričakovati, da bi ga Ante Šimundža v ogenj poslal od prve minute. Bržčas bi bil lahko v najboljšem primeru adut s klopi za rezervne igralce. V preteklih dneh je viroza napadla tudi Jean-Philippa Mendyja, Aleš Mejač se ubada s poškodbo, ostali igralci so zdravi.

Članki iz rubrike