20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 22.10.2014 10:25:55

Sodelovanje med Parmo in Gorico drugačno kot lani

Robert Vrtovec pravi, da Gorico zapušča z dvignjeno glavo.
Grega Wernig
Gorica in Parma še naprej sodelujeta, toda Italijani so zdaj precej manj radodarni, kot so bili v preteklem tekmovalnem letu.

Predsednik Gorice Robert Vrtovec je pojasnil, da je zdajšnja oblika sodelovanja precej bolj realna slika tistega, kar so se s Parmo pisno dogovorili pred dobrim letom dni.


"Takrat smo zapisali, da bo naše sodelovanje temeljilo na posodi desetih igralcev in še treh ali štirih članov trenerskega štaba. Nikoli ni bilo mišljeno, da se bo zgodilo to, kar se je lani, da se bo vse skupaj postavilo na glavo in bo prišlo v Novo Gorico prek štirideset igralcev. Njihovega prihoda se ni dalo ustaviti, pravzaprav tudi nismo bili v položaju, da bi nekomu, ki ti je pomagal preživeti, rekli, da je tega dovolj. Modro molčiš in v interesu nadaljnjega obstoja kluba požreš tudi kakšno grenko izkušnjo. Z osvojitvijo pokala smo vsi skupaj videli priložnost, da bi se z ustreznimi okrepitvami potegovali za preboj v skupinski del lige Evropa, ampak s težavami, s katerimi so se poleti srečali v Parmi, so se stvari obrnile na glavo," se je razgovoril Vrtovec.

V
obširnem pogovoru za uradno spletno stran Gorice je še pristavil: "Sliši se sicer marsikaj, mnogi imajo veliko za povedati, ampak stvar je preprosta: če želiš tekmovati, potrebuješ denar. Če ga nimaš, ne moreš igrati niti v četrti ligi. Nogometaši ne igrajo več za klub, ker bi jim bil simpatičen, ampak za denar, od tega tudi živijo, saj so profesionalci. Če ga nimaš in jim obveznosti ne moreš poravnati, se kot v vsakem podjetju začnejo težave. Vsaka drugačna razprava s tem v zvezi je brezpredmetna."

Članki iz rubrike