Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2024 19:25:55
Deli članek:

Ilicali razkriva: Boštjan Cesar ni bil edini kandidat za klop Maribora

Grega Wernig

Boštjan Cesar je bil eden od štirih kandidatov za trenersko mesto v Ljudskem vrtu.

Acun Ilicali je na težko pričakovani novinarski konferenci v štajerski prestolnici spregovoril o številnih zanimivih temah in odgovoril na kar nekaj vprašanj, ki so si jih vse od prihoda turških vlagateljev zastavljali navijači Maribora.

Med drugim je medijski mogotec spregovoril tudi o tem, kako je spoznal Boštjana Cesarja in razkril, da nekdanji pomočnik selektorja Keka ni bil edini kandidat za vroč trenerski stolček.

"Imeli smo več kandidatov, moji ljudje so z njimi naredili intervjuje. Boštjan je bil eden od kandidatov. On je popularna osebnost v Sloveniji, bil je uspešen v slovenski izbrani vrsti. Lahko povem, da so bili štirje kandidati: En je bil Turek, preostali trije so bili z Balkana. Moji ljudje so mi rekli, da so v Boštjanu prepoznali karizmo, energijo in željo, ambicijo. Zato sva se dobila in ko sem ga spoznal, sem bil zelo impresioniran. V njem vidim zelo nogometnega človeka, ki ima izredno željo po uspehu. Moji ljudje so bili že impresionirani nad njim, s svojimi besedami o tem, kako vidi nogomet, s svojo strastjo pa je potem impresioniral še mene. Po intervjuju je med vsemi kandidati on postal izbira številka ena," je povedal prvi mož Maribora.