Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2024 17:58:27
Deli članek:

Kaos v Ljudskem vrtu: Olimpija dobila enajstmetrovko, nato so sledili sramotni prizori (video)

alesfevzer.com

V Ljudskem vrtu pravkar poteka prvi večni derbi sezone. Maribor in Olimpija sta sredi zahtevnega evropskega ritma, a sta v prvih minutah dvoboja poskrbela za odprto, gledljivo nogometno predstavo, v kateri smo videli kar nekaj obetavnih situacij na obeh straneh igrišča.

Po četrt ure igre je sledilo navdušenje v sektorju gostujočih navijačev. V kazenskem prostoru je padel Thalisson, David Šmajc pa je po posredovanju VAR-a pokazal na belo točko.

Enajstmetrovko bi moral izvajati Raul Florucz, a so na zelenico z južne tribune Viol zleteli številni predmeti. Ko je eden od njih zadel avstrijskega krilnega napadalca, je Šmajc ekipi usmeril proti garderobam. Sledila je dolga prekinitev, kakršenkoli bo že epilog novega navijaškega incidenta, pa je jasno, da so to prizori, ki slovenskemu nogometu ne delajo usluge.

Ko so se strasti za silo pomirile, sta se zasedbi vrnili na igrišče, po krajšem ponovnem ogrevanju pa je sledila izvedba enajstmetrovke. Ažbe Jug je z odlično obrambo poskrbel za delirij na tribunah mariborskega stadiona.