Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2024 09:30:24
Deli članek:

Olimpija v nori seriji brez poraza, kapetan zmajev pa pred derbijem z Mariborom brez zadržkov pravi ...

alesfevzer.com

Pred nogometaši Olimpije ne nadvse pomemben in prestižen obračun v Ljudskem vrtu.

Maribor danes gosti prvi letošnji prvenstveni večni derbi. Olimpija po po Rijeki pričakuje številno podporo svojih navijačev tudi v Ljudskem vrtu.

"Večni derbiji so vedno posebni. Gre za novo pomembno tekmo v nizu in radi bi bili ponovno uspešni. Letos nam je desetkrat uspelo, v pričakovanju treh izzivov pred prvim reprezentančnim premorom sezone, pa bi bilo zelo lepo podaljšati niz na enajst," pred tekmo v Mariboru razmišlja kapetan Marcel Ratnik.

Steber zeleno-bele obrambe je nadaljeval: "Maribor je v istem ritmu. Evropa, prvenstvo, Evropa, prvenstvo. Zaradi tega ne bi govoril o utrujenosti. Ko se začne tekma skupaj s soigralci odmislimo napor in razmišljamo o ekipnem cilju. Zmagi. Trener rad poudarja to in želimo mu slediti. Vzdušje je v letošnji sezoni praktično na vseh tekmah Olimpije zelo dobro. To nam veliko pomeni. Veselimo se tekme, čeprav naši navijači tudi tokrat ne bodo v večini. Polne tribune dodajo nekaj energije in to želimo izkoristiti, saj pozitiven izid na takšnih tekmah vselej dvigne samozavest moštva," je povedal Ratnik.