Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
21.08.2024 20:35:52
Deli članek:

Prvaki spoznali prizorišče dvoboja v Armeniji, Albert Riera razkril, kaj je povedal igralcem

Martin Metelko

Celjani v pričakovanju spopada s Pjunikom.

Nogometaši Celja so v sredinem večeru preizkusili prizorišče prve tekme play-offa kvalifikacij za konferenčno ligo proti Pjuniku, ki se bo v Erevanu začela v četrtek ob 18. uri. V armenski prestolnici so opravili uradni trening na stadionu Vazgen Sargsyan in po njem razkrili pričakovanja pred spopad z velikim vložkom.

"Proti Pjuniku imamo priložnost, da popravimo vtis z Irske. Nogomet se ne igra na papirju, od samega začetka bomo morali pokazati pravi obraz in zaigrati na zmago. Skupaj smo dvajset dni. Počasi uspevamo s predajanjem želenih informacij ekipi. Napredujemo iz dneva v dan. Na prvi tekmi si želimo do dobrega rezultata, a moramo vedeti, da je to le prva polovica obračuna in noben rezultat še ne bo odločilnega pomena. To je prvi del finala. Tekem je veliko, noge so težke, a igralcem sem dejal, če si želijo igrati eno tekmo na teden, ali pa bi radi igrali dve, vključno z Evropo. To je pritisk, ki si ga želimo," je povedal Albert Riera.

Martin Metelko

"Vzdušje v ekipi je res dobro, čeprav imamo kar nekaj težav s poškodbami. Proti Olimpiji smo se dvakrat vrnili in pokazali karakter, obenem pa tudi veliko dobrih stvari znotraj same igre. Smo dobro pripravljeni, želimo so prikazati dobro predstavo. Pjunik je dobra ekipa, mi pa imamo svoj načrt," je pristavil Nino Kouter.

Martin Metelko