Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.08.2024 13:45:18
Deli članek:

Zelo slabe novice iz Ljudskega vrta! Pred tekmo sezone ostali brez velikega zvezdnika!

alesfevzer.com

Novica, ki je mariborski navijači nikakor niso želeli slišati.

Pisali smo že o tem, da trener vijoličastih Ante Šimundža nima najbolj mirnega spanca pred četrtkovo prvo tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo proti švedskemu Djurgardenu, saj so zaradi poškodb vprašljivi kapetan Martin Milec, pa tudi oba prva zvezdnika, Josip Iličić in Hilal Soudani. 

Danes so v Ljudskem vrtu organizirali medijski termin pred jutrišnjim potovanjem na Švedsko in četrtkovo tekmo v Stockholmu, na katerem je Ante Šimundža razkril, da na prvi tekmi proti Djurgardenu ne bo mogel računati na alžirskega superveterana. 

alesfevzer.com
"Soudani je 'out'. Na žalost. Ponovila se je poškodba stegenske mišice. Dobra stvar je, da ni šlo na hujše, da se bolečina na tekmi z Radomljami ni stopnjevala, zato je tudi ostal na igrišču vse do konca, kljub temu, da je čutil nelagodje. Po današnjem pregledu z magnetno resonanco bomo videli, kakšna bo diagnoza," je razložil Šimundža. 


In o dvojcu Milec - Iličić dodal: "Iličić in Milec sta danes že opravila več kot polovico treninga, včeraj sta že bila aktivna s trenerjem za fizično pripravo. Če ne bo kakšne reakcije, bosta jutri v polnem treningu. Vsi ostali so pripravljeni za nastop."