Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.08.2024 11:12:25
Deli članek:

Razlog je, da ... Zakaj ni bilo prenosa tekme Olimpije in Polisje? Zmaji s prstom pokazali na ...

Profimedia

Nekaj navijačev Olimpije je odpotovalo na Poljsko, kjer si je v živo ogledalo tekmo s Polisjo, ostali navijači pa so se za ogled tekme lahko obrisali pod nosom.

Zaradi vojnih razmer v Ukrajini sta Olimpija in Polisja povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo odigrali na Poljske. Srečanje s gostile Gliwice, tam pa je bilo tudi nekaj deset najzvestejših navijačev zmajev. Slednji so lahko v živo videli zmago svojih ljubljencev in napredovanje v naslednji krog, ostali pa ... Nič, lahko so zgolj obrisali pod nosom za ogled tekme. Zakaj?

Kot je slabih šest ur pred tekmo sporočila Olimpija, je bilo jasno, da televizijski prenos za slovenske ljubitelje nogometa ovirajo tekmeci. "Za današnji dvoboj med Polisjo in Olimpijo zaenkrat še brez zagotovljenega TV prenosa v Sloveniji. Razlog: Izredno visoke zahteve tekmeca, zadeva tako ostaja nedorečena," se je glasilo sporočilo. Upanje je ostajalo, toda pol ure pred začetkom tekme je s Poljske prišlo sporočilo, ki ga navijači zmajev zagotovo niso želeli videti: "Kljub naporom, da bi vendarle uspelo, na koncu brez dogovora o prenosu tekme na slovenski televiziji."