dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

slovenija anglija pm Ekipa24.si

Nam zavidajo? Hrvati že na dopustu, tako pa ...

tanja-žagar, radio-aktual Njena.si

Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za ...

slovenija navijača Ekipa24.si

Uf, s kakšnim napevom so slovenski navijači med ...

rb
rb
0 19.06.2024 21:03:00

Robi Koren ni več športni direktor Mure, toda ali zapušča Fazanerijo?

Aleš Cipot
O nadaljnji usodi nekdanjega kapetana slovenske izbrane vrste ni več dvoma.

Poročali smo že, da je Robi Koren potem, ko je soboški prvoligaš podpisal pogodbo o sodelovanju z Georgom Juncajem in je postalo jasno, da bo položaj generalnega direktorja zasedel Agron Šalja, ki bo zadolžen tudi za športni del, vodstvu kluba sporočil, da se poslavlja z mesta športnega direktorja. A hkrati se je seveda zastavljalo vprašanje, ali to pomeni, da se poslavlja od Fazanerije ali bo vendarle še naprej šef nogometne šole? Zdaj dvomov ni več, nekdanji kapetan slovenske reprezentance je postal preteklost Mure.

"Robert Koren, ki je doslej opravljal funkcijo športnega direktorja in bdel nad mlajšimi selekcijami, po sporazumnem dogovoru s klubom zaključuje svoje delo pri čarno-bejlih. V Fazanerijo se je preselil januarja lansko leto, v želji, da bi naša nogometna šola naredila korak naprej. V letu in pol, ko je bil z nami, mu je to v veliki meri tudi uspelo, saj sta dve od treh tekmovalnih selekcij v letošnji sezoni naredili rezultatski napredek. Še posebej je potrebno izpostaviti mladinsko selekcijo, ki se je letos zavihtela pod sam vrh EON NextGen lige in sezono končala na drugem mestu.

Letos januarja je v zahtevni situaciji prevzel tudi mesto športnega direktorja, kjer je uspešno stabiliziral člansko ekipo. V zaključku sezone ekipi žal ni uspelo uresničiti zastavljenega cilja, ki je bil uvrstitev v evropska tekmovanja, čeprav sta se ob tem ponudili dve lepi priložnosti, a sta ostali neizkoriščeni. Po vstopu strateškega partnerja njegovo vlogo prevzema generalni direktor Agron Šalja, ki bo odslej bdel tudi nad športnim delom kluba.

Robertu Korenu se ob tej priložnosti zahvaljujemo za njegov doprinos in opravljeno delo v zadnjem letu in pol ter mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji poti," so sporočili iz soboškega prvoligaša.

Članki iz rubrike