embalaža Svet24.si

Sodišče zadržalo določbe, ki bi ukinile ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Policijski helikopter v dolino odpeljal ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

cineplexx, Siddharta Njena.si

Po mesecih govoric uradno: Siddharto zapušča ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 06.06.2024 08:32:48

Groza! Trener Olimpije tarča kriminalcev, tako je v javnost prišel njegov posnetek samozadovoljevanja!

Novi trener Olimpije je bil tarča kriminalcev, ki so močno zaznamovali njegovo trenersko kariero.

Znano je, da bo Olimpijo v prihodnji sezoni vodil španski trener Victor Sanchez del Amo. Nekdanji nogometaš Reala, ki je veljal za zelo obetavnega trenerja, je leta 2020 preživljal dramo, saj je v javnost prišel njegov posnetek, kako se samozadovoljuje.

Malaga ga je zaradi tega škandala po manj kot letu dni sodelovanja najprej suspendirala, nato pa tudi odpustila. Vrnil se je šele tri leta kasneje, ko je prevzel Cartageno, po seriji skromnih predstav pa je zapustil tudi tega španskega drugoligaša.


Brez dvoma je posnetek močno zaznamoval njegovo kariero, kako je vse skupaj prišlo v javnost, pa razkrivajo španski mediji. Danes 48-letnega nogometnega stratega je najprej kontaktirala lepotica, ki mu je poslala erotičen posnetek, nato pa ga prosila, naj ji pokaže, kako se samozadovoljuje. Španec ji je izpolnil željo, med tem početjem pa ga je kriminalna združba, ki naj bi prihajala iz Afrike, tudi posnela.

S tem se je začelo izsiljevanje, od Španca pa so v zameno za posnetek zahtevali 20.000 evrov v bitcoinih. Kriminalcem ni izplačal tega denarja, posnetek pa se je posledično znašel v javnosti. Španska policija je kasneje v sodelovanju z maroško, od koder so ga izsiljevali, odkrila storilce, šest pa jih je v povezavi s tem posnetkom tudi aretirala.

Škoda je bila sicer že storjena, Malaga ga je odpustila, Sanchez pa je potreboval kar nekaj časa, da se je vrnil v trenerski posel. Sanchez sicer ni edini, ki so ga na takšen način pretentali, po podatkih policije je bilo v zadnjih letih samo v Španiji tarča takšnega zločina več kot 10.000 Špancev. Med njimi so novinarji, nogometaši, uradniki, delavci iz skoraj vseh sektorjev in celo duhovnik.

Značke: sanchez, olimpija, victor

Članki iz rubrike