dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

luka doncic Ekipa24.si

Dončić in druščina iz Grčije poslali ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

slovenija navijača Ekipa24.si

Uf, s kakšnim napevom so slovenski navijači med ...

nu
nu
1 31.05.2024 10:03:52

Uf, kakšen odgovor Stojanovićevega agenta Marku Šulerju: Nič ne vem o tem, da bi ...

Po tem, ko je Marko Šuler javno, v intervjuju za Sportklub, poudaril, da za Petra Stojanovića obstaja zgolj in samo možnost vrnitve v Maribor, če se slovenski reprezentant odloči vrniti v Slovenijo, smo zavrteli številko Stojanovićevega agenta Amirja Ružnića in ga povprašali, ali Šulerjeve navedbe držijo.

O tem, da ima popularni 'Peki' na voljo odprto pogodbo Maribora in da ga je snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo že v minuli sezoni vabil nazaj v Ljudski vrt. "Lahko vam povem zgolj to, da sem agent Petra Stojanovića od njegovega 16. leta in ne vem nič o tem, da naj bi imel na mizi odprto pogodbo s strani Maribora, še manj pa to, da ga je Maribor prejšnjo sezono vabil nazaj v Ljudski vrt," je bil nad našim vprašanjem in Šulerjevimi trditvami vidno presenečen Ružnić.

"Res je, da je Petru Maribor v srcu, da je to klub, ki ga je postavil na slovenski pa tudi evropski nogometni zemljevid in da do vijoličaste barve čuti nekaj posebnega. Pa saj navsezadnje je Maribor nekaj posebnega tudi zame, saj sem v vseh teh letih z Mariborom odlično sodeloval in nam je uspelo nekaj zelo odmevnih prestopov, tudi Stojanovićev v Dinamo," je Ružnić poudaril, da se zaveda ljubezni med Mariborom in Stojanovićem, toda nikakor ni želel vehementno odvreči možnosti, da bi Stojanović svojo kariero nadaljeval v Celju. "Kar se tiče Celja, lahko o tem klubu in predvsem o ljudeh, ki ga vodijo, govorim zgolj o superlativih. Potrdim lahko, da so Stojanoviću ponudili pogodbo, kakršne v slovenski ligi na svoj naslov ni prejel še nihče. To zgolj kaže na izjemno ambicioznost Celjanov, ki po mojem mnenju opravljajo odličen posel, še posebej, ker se ne osredotočajo na tujce, temveč sestavljajo v veliki večini slovensko zasedbo, kar je lahko zgolj plus za slovenski nogomet,« je dejal Ružnić. In zaključil: »Bi pa bil seveda zelo vesel, če bi podobno ambicioznost pokazal tudi Maribor in če bi tudi vijoličasti Stojanoviću ponudili podobne pogoje, kot jih ponujajo Celjani. S takšnimi potezami več slovenskih klubov bi slovenski klubski nogomet brez dvoma napredoval."

Članki iz rubrike