joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
27 31.05.2024 09:22:26

Športni direktor Maribora brutalno odgovoril Celjanom: "Petar Stojanović? Naj kar poskušajo, on bo ..."

Športni direktor Maribora Marko Šuler je odgovoril Celjanom.

Nobena skrivnost ni, da Celjani že nekaj čaka odkrito snubijo Petra Stojanovića, na mizi naj bi imel celo ponudbo, v kateri mu aktualni slovenski prvaki nudijo skoraj pol milijona letne plače. Stojanović se je za EkipoSN odzval na celjsko ponudbo: "Lahko potrdim, da je ponudba zelo resna. Spoštovanja vredna. Ampak konkretnejših pogovorov ni bilo, odločitve o svoji nadaljnji poti še nisem sprejel. Bolj ali manj je jasno, da bom to storil po evropskem prvenstvu, na katerega sem zdaj popolnoma osredotočen, vsekakor pa bom potem temeljito premislil, kako in kaj naprej. Več je dejavnikov, ki bodo vplivali na to, toda Celjani imajo vse moje spoštovanje. Tako zaradi ponudbe kot zaradi tega, kaj delajo za slovenski nogomet."  

Spregovoril je tudi o tem, da ni dobil klica iz Ljudskega vrta, kjer se je izstrelil med slovenske nogometne zvezde in preživel 4 leta ter bil eden najpomembnejših članov ekipe. Vsaj med vrsticami smo dobili občutek, da bi pripadnost vijoličasti barvi lahko otežila prizadevanja Celjanov, da bi ga privabili v svoje vrste: "Priznam, da se v Sloveniji ni lahko odločiti za katerikoli drug klub kot za Maribor. Tega ne skrivam, vendar to ne zmanjšuje spoštovanja, ki ga imam do Celjanov in njihove ponudbe."

Zdaj se je na to, da Celjani lovijo Stojanovića v intervjuju za Sportklub odzval tudi športni direktor Maribora Marko Šuler. "S Petrom se redno slišiva. Že pred letom dni sem ga želel pripeljati nazaj v Maribor, a je bilo to takrat nerealno. Če sem iskren, je z nogometom nekaj narobe, če se v tej fazi kariere vrne nazaj v Slovenijo. Petar ima v Mariboru odprta vrata in odprto pogodbo, vse odkar sem jaz športni direktor. In to ve. Upam si trditi, da se bo v Slovenijo vrnil v en sam klub. Drugo zanj ne obstaja. Je pa velik gospod, zato razumem, da spoštuje tudi ostale klube. Bo pa Petar Stojanović v Sloveniji oblekel le še en dres in ta je vijolične barve. Tako da naj Celjani kar poizkušajo s presenečenji, rad jih imam. Je pa težava ta, da me redkokdo lahko preseneti," je Celjanom poslal brutalno sporočilo.

Članki iz rubrike