tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

doncic Ekipa24.si

Prvič po izgubljenem finalu in povratku v ...

Maja Keuc z bendom Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

guardiola Ekipa24.si

Ne samo Slovenci, tudi Pep Guardiola dopustuje na ...

nu
nu
4 23.05.2024 12:42:53

Brutalno iskreno sporočilo iz slačilnice Maribora po končani sezoni: "Povem vam, kaj nam pomeni drugo mesto ..."

Profimedia
Izkušeni član Maribora je potegnil črto pod ravnokar končano sezono.

Maribor je ravnokar minulo sezono končal na drugem mestu prvenstvene lestvice, v finišu prvenstva je odigral veliko bolje od Olimpije, ki je bila še v spomladanskem delu sezone v igri da ujame Celjane. Kljub temu, da so vijoličasti sezono zaključili brez poraza, in sicer z remijem na tekmi s Koprom, pa je bilo v slačilnici in tudi v pisarnah kar nekaj grenkega priokusa. 

Tudi zaradi sodniških odločitev na tekmi na Bonifiki. "Imeli smo slab začetek in potem boljše nadaljevanje prvega polčasa. Dobili smo gol, vendar uspeli izenačiti ob pravem času. V drugem polčasu pa kaotična tekma, na to so vplivali različni dejavniki. Opazno je bilo, da gre za končnico sezone, prisotna je bila tudi določena mera utrujenosti. Tekmecem smo dovolili priložnosti za protinapade in nismo uspevali dovolj dobro zadrževati žoge na njihovi polovici igrišča. Od tod nekaj več težav med tekmo, a vendarle z razpletom po željah," je ocenil izkušeni Blaž Vrhovec, ki je zelo iskreno spregovoril tudi o številnih dvomljivih situacijah: "Že ta dodatek igralnega časa me je presenetil, trajalo je res dolgo. Pri dosojeni in nato razveljavljeni enajstmetrovki je Sven takoj rekel, da se ga ni dotaknil, tako da je bila poznejša odločitev upravičena. Ne glede na informacijo iz Ljubljane, ko smo izvedeli, da je Olimpija izgubila, smo želeli pošteno odigrati do konca, podaljšati serijo neporaženosti v ligi."

Čeprav je Maribor poskrbel za izjemen niz v spomladanskem delu sezone, pa je Vrhovec brutalno iskreno povedal: "Za Maribor je osvojitev drugega mesta neuspeh. Smo brez lovorike, kar avtomatično pomeni, da je sezona slaba."

Članki iz rubrike