sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

rb
rb
1 04.05.2024 19:11:05

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in Girouda, zdaj pa je v igri prihod tega zvezdnika!

Celje, ki je tri kroge pred koncem že prvak, čaka gostovanje pri Mariboru.

Obeta se špalir vijoličastih novim šampionom, v taboru katerih že pogledujejo proti prihodnji sezoni in si še naprej prizadevajo v svoje vrste privabiti velikega zvezdnika. Predsednik Valerij Kolotilo noče niti pomisliti, da bi obupal nad idejo, da v knežje mesto privabi velikega zvezdnika. Vse to kakopak počne ob privolitvi velikega šefa Maxima Demina, ki je po osvojenem naslovu prvaka za ta projekt pripravljen globoko seči v žep, pri tem pa zagotoviti, da to niti malo ne bo vplivalo na klubski proračun.

Gre za posebno nagrado, za katero bo odštel dodatna finančna sredstva, ki bodo glede na predsednikove zamisli kar zajetna. Prva je bil Luka Modrić, a zdaj je že jasno, da je bil zvezdnik Reala prevelik zalogaj, tudi drugi poskus je medtem padel v vodo. Po naših informacijah je bil naslednja tarča Olivier Giroud, ki mu bo po koncu sezone potekla pogodba z Milanom. Stiki so bili navezani, toda 37-letni napadalec je že prej dorekel svoje nadaljnje načrte; poleti bo okrepil LA Galaxy.


To kakopak ni ohladilo želje Valerija Kolotila. Kvečjemu nasprotno, lotil se je naslednjega projekta. Pravzaprav dveh. Prvi je prav tako 37-letni angleški napadalec Jamie Vardy, ki mu je z Leicester Cityjem uspela vrnitev v premier ligo, toda vse kaže, da na najvišji ravni na Otoku ne bo igral. Bo na sončni strani Alp? Če smo povsem iskreni, se nam zdi takšen scenarij zelo težko uresničljiv. Tudi zato, ker naj bi Jamie Vardy resno razmišljal o tem, da bi v zatonu kariere poskušal še nadgraditi čudovito zgodbo valižanskega Wrexhama, ki že nekaj let na svoj način piše nogometno pravljico.

Če se zdi, da bo tudi angleški projekt ostal neuresničen, pa bi bilo lahko drugače z naslednjim, v katerem je v glavni vlogi Edin Džeko. Da, Valerij Kolotilo se bo o možnostih prihoda v Celje pogovarjal tudi z njim. Ali se je morda že, nam ni znano, toda naši viri nam zagotavljajo, da se bo to gotovo zgodilo. In dogovora bržčas ne gre izključiti. Zakaj ne? Ker reprezentant Bosne in Hercegovine Slovenijo odlično pozna.

Z njo je povezan, pogosto se mudi na sončni strani Alp, ki jo je spoznaval ob pomoči najboljšega prijatelja Senijada Ibričića, ko je igral v dresu Kopra in Domžal in ko je ob Kamniški Bistrici opravljal naloge športnega direktorja. Ni skrivnost, da pri nas uživa, in ker prav tako ni skrivnost, da so se Celjani pripravljeni približati pogodbi, ki jo ima s turškim velikanom, ne bi bili pretirano presenečeni, če bi naposled privolil v to, da postane grof ...

Galerija

Članki iz rubrike