državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 26.04.2024 08:50:55

Uh, kako neprijetno! Krznar razkril, kako je doživel dramo Popovića: Ko sem slišal, sem ga takoj poklical, a ...

Nogometaši Celja se bodo konec tedna pomerili z Olimpijo, na tej tekmi pa bi lahko že predčasno osvojili naslov državnega prvaka.

Bridko razočaranje po porazu z Domžalami, ki je po besedah Damirja Krznarja Celjanom odneslo najlažjo pot do naslova slovenskega državnega prvaka, je v zgolj nekaj dneh zamenjal optimizem. Optimizem, da bodo grofje že ta konec tedna dokončno razblinili vse dvome okrog tega, kdo se bo to sezono okitil z naslovom najboljšega kluba v državi. Za uresničitev tega scenarija ekipa iz knežjega mesta potrebuje točko proti prvemu zasledovalcu Olimpiji. Na stadionu Z'dežele so prepričani, da jo bodo v nedeljo tudi dosegli.

Celjani bodo imeli v nedeljo še en dodaten motiv za naslov prvaka. Želijo ga osvojiti za Denisa Popovića, ki je zaradi zdravstvenih težav ta teden pristal v bolnišnici. "Zagotovo bo to še en vezivni faktor. Najprej smo ljudje in drug drugemu želimo le najboljše, v prvi vrsti veliko zdravja. Dogodek z Denisom nas bo zagotovo dodatno povezal. Navsezadnje je on svoje zdravje dal za to, da bomo boljši, da bomo šampioni. Med celotno sezono! In zdaj, ko ga ni, bomo naredili vse, da bi bil kot kapetan ponosen na vse nas," je zagotovil Krznar, ki ga je novica o Popovićevih težavah kar malce šokirala. "Ni prijetno. V ponedeljek zjutraj sem slišal novico in takoj poklical Denisa. V prvem trenutku se mi ni javil, pa sem bil še bolj zaskrbljen. Potem so do nas najprej prišle zelo dramatične informacije, kasneje pa se je vse skupaj malce umirilo. Oddahnil sem si, ko sva se zadnjič slišala. Ker smo v sredo načrtovali, da ga gremo obiskat v bolnišnico, pa mi je rekel: 'Šef, ni vam treba priti, grem domov.' Takrat mi je zares odleglo," je zaključil celjski trener.

Značke: celje, krznar, popović

Članki iz rubrike