zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
1 25.04.2024 08:36:56

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami bruhal kri šlo je za življenje ali smrt!

alesfevzer.com
Za Denisom Popovićem so zelo dramatični dnevi, ki niso povezani z nogometom. Celjski kapetan je pristal v bolnišnici, zgolj svoji prisebnosti, prisebnosti klubskega zdravnika in zdravnikov v celjski bolnišnici pa se lahko zahvali, da je še vedno z nami. Da, tako dramatično je bilo, izkušeni virtuoz se je znašel v smrtni nevarnosti, na srečo pa se ni uresničil kateri izmed hudih scenarijev, čeprav tudi tisti najhujši ni bil izključen.

Ko smo izvedeli, da je izkušeni celjski kapetan v bolnišnici, smo ga poklicali. Oglasil se je, poln energije, takšen, kot je vedno. Iz njegovega pozdrava smo lahko razbrali, da je najhujše za njim. "Dobro sem, bolje, veliko bolje. Glede na to, kako je bilo, lahko rečem, da sem zdaj veliko bolje," se je zasmejal ob tistem velikokrat zgolj vljudnostnem vprašanju o počutju, ki pa je bilo tokrat vse prej kot vljudnostno. Celjski čarovnik nam je potem podrobno opisal, kaj se mu je zgodilo in zakaj je pristal v celjski bolnišnici.


"Po tekmi z Domžalami, tisto noč, z nedelje na ponedeljek, sem se ponoči zbudil in začel bruhati kri. Bil sem omotičen, zvonilo mi je v ušesih, slabo mi je bilo. Kazalo je na to, da bom omedlel. Nekako sem zbral dovolj moči, da sem poklical klubskega zdravnika, ki se je takoj odzval in poklical rešilca. Preden je nujna pomoč prišla, sem odklenil vrata, jih pustil odprta, pripravil sem vse potrebno, da bi lahko zdravniki čim prej prišli do mene, če bi morda izgubil zavest. Ko so prišli, sem za kratek čas omedlel, odpeljali so me v bolnišnico, tam sem še enkrat omedlel. Izgubil sem ogromno krvi. Zdravniki so ugotovili, da se mi je naredila rana na požiralniku. Če ne bi bil toliko priseben, če ne bi klubski zdravnik takoj odreagiral in če ne bi tudi vsi v bolnišnici tako hitro odreagirali, je vprašanje, kaj ..."

CELOTEN POGOVOR S KAPETANOM CELJA DENISOM POPOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: celje, popović

Članki iz rubrike