IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
5 01.04.2024 15:45:22

Trenerski potres v prvi ligi! Velikonočni prazniki odnesli dva stratega! Poslavlja se tudi Ljubljančan!

Martin Metelko


Kot smo že poročali, je minimalen poraz v Ljudskem vrtu s trenerske klopi Radomelj pretekli konec tedna odnesel Oliverja Bogatinova. Prišlo je do sporazumne prekinitve pogodbe, zadnjeuvrščena ekipa državnega prvenstva pa bo v preostanek ostrega boja vstopila pod taktirko Luke Žinka, dosedanjega pomočnika, in Dragana Čadikovskega, ki je bil doslej zadolžen za mladinsko ekipo Radomljanov.

Velikonočni ponedeljek pa je prinesel (pričakovano) spremembo tudi v sosednjem taboru. Domžale so po pravem festivalu zadetkov v petek proti Muri utrpele že 16. poraz v tej sezoni, ob tem pa jih je na sedmem mestu prvenstvene lestvice točkovno ujela tudi vroča Rogaška.


Po izjemno pomembni zmagi za črno-bele so ob Kamniški Bistrici stekli sestanki o naslednjih korakih, danes pa so iz domžalskega kluba sporočili, da se Dušan Kosić poslavlja z mesta glavnega trenerja.

"V spomladanskem delu nikakor ne uspemo ujeti pravega ritma, tudi rezultati to jasno kažejo. Ocenili smo, da potrebujemo spremembo, zato smo se danes odločili, da Dušan Kosič ne bo več trener naše članske ekipe," je za klubsko stran povedal direktor NK Domžale Matej Oražem in dodal: "Z Dušanom smo sodelovali zelo korektno in se razhajamo v dobrih odnosih. Ob tej priložnosti se mu želim v svojem imenu in v imenu kluba iskreno zahvaliti za opravljeno v času pri nas. Do nadaljnega bo vodenje prve ekipe prevzel Matej Podlogar."

Kosić je rumeno družino vodil 28 tekmah, na katerih je dosegel 9 zmag, remi in 18 porazov.

Članki iz rubrike