volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
7 07.03.2024 13:17:35

Predsednik Celja pred vročim štajerskim derbijem z odmevnim sporočilom Violam!

MPA
Pred vrati je štajerski derbi med Celjem in Mariborom.

Naziv derbija 25. kroga Prve lige Telemach brez dvoma pripada vročemu štajerskemu derbiju. Vodilni Celjani bodo v soboto ob 17.30 na domačem stadionu gostili Maribor, ki je spomladanski del sezone dobro začel, nato pa je sledil šok v pokalu, kjer so jih na domačem terenu izločile Radomlje.

Čeprav so si vijoličasti priigrali ogromen zaostanek za vodilnimi Celjani, ta znaša kar 16 točk, pa to ne pomeni, da v Celju ne bomo gledali zelo zanimivega obračuna dveh velikih rivalov. Zanimivega tudi zaradi boja za naslov, saj bi se morebitne zmage Maribora (kako ironično) najbolj razveselila Olimpija, ki bi imela priložnost, da se še bolj približa vrhu. Pričakujemo lahko tudi množičen obisk Viol, ki jim je prvi mož Celjanov Valerij Kolotilo pred derbijem poslal posebno sporočilo.

390-7-kolotilo mm
Martin Metelko

"Navijači so tisti, zaradi katerih nogometaši na terenu čutijo dodatno težo tekme. Navijači so tisti, ki pričarajo vzdušje. Navijači so tisti, brez katerih si nogometa enostavno ne gre zamisliti. Pri NK Celje si želimo, da bi se vsak navijač, domač ali gostujoč, na glavni tribuni stadiona Z’dežele ali tisti za organizirane navijače, počutil dobrodošlega. Želimo si nogometnega praznika v pravem pomenu. Prepričan sem, da bomo Štajerci znova pokazali, zakaj je tekma Celje - Maribor prava reklama in prava podoba slovenskega nogometa – na terenu in na tribunah. Navijači NK Maribor, navijaška skupina Viole, dobrodošli ste v Celju," je klubsko spletno stran povedal predsednik Celja.

Značke: maribor, celje

Članki iz rubrike