Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.02.2024 11:38:45
Deli članek:

Junak Olimpije po zmagi v Radomljah odprl dušo: Od mene se je vedno ...

alesfevzer.com

Olimpija je v soboto na kolena spravila nogometaše Radomelj, veliki junak pa Antonio Marin.

Olimpija se je po neuspešnem uvodu v spomladanski del sezone, ko je zgolj remizirala z Rogaško, hitro pobrala in na gostovanju pri Radomljah slavila s 3:1. Veliki junak je bil Antonio Marin, ki se je komaj dobro pridružil zmajem, prvič začel v udarni enajsterici in v 62. minutah, kolikor jih je preživel na zelenici, dosegel dva zadetka. 

"Od mene se je vedno pričakovalo nekaj več, a navadil sem se živeti s tem. Stopnjujem formo iz tekme v tekmo, vem pa, da je vedno lahko bolje," je po uvodnih dveh zadetkih v dresu Olimpije dejal Marin.

Po zmagi nad Radomljami se je oglasil tudi glavni trener Zoran Zeljković. "Mislim, da gre za zasluženo zmago. Glede na prejšnjo tekmo se je videla razlika v naši energiji. Ko igraš dobro v obrambi, je vse lažje. Fantje so dobro sprejeli kritiko, na koncu se je to videlo tudi na igrišču. Čestitke vsem. Če govorimo najprej o Marinu, je videti, da se je zelo dobro vključil v moštvo, saj je hitro dosegel dva gola. Vemo, da ima nekaj več. Veseli me, da je delal za ekipo in sodeloval tudi pri obrambnih zadolžitvah. Ni bil prisoten samo v eni fazi igre. Glede Durdova pa verjamem, da smo se prav odločili. Fant pozna našo igro, hkrati prihaja iz našega okolja. Srčno upam, da bo v prihodnje velika okrepitev za nas," je povedal Zeljković.