blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

Ekipa SN / rb
Ekipa SN / rb
1 25.01.2024 10:18:38

Kar je po poškodbi zvezdnika Celja naredil Ante Šimundža, o trenerju Maribora pove vse!

Grega Wernig
Luka Bobičanec je moral pod nož.

V ponedeljek je bil operiran, zdaj Luka Bobičanec doma potrpežljivo čaka, da najprej splahni oteklina na kolenu in da lahko potem počasi začne rehabilitacijo. Ta naj bi trajala približno šest tednov, potem pa se bo izkušeni Hrvat vrnil na zelenice. V želji, da Celju pomaga osvojiti naslov slovenskega državnega prvaka. "Pričakujem, da bomo osvojili naslov prvaka, ker imamo veliko priložnost. Upam, da je ne bomo izpustili iz rok in da bomo zgolj nadgradili nekatere zadeve, ki smo jih delali jeseni. Eden od ciljev je tudi poskušati si izboriti skupinski del evropskega tekmovanja. Največja moja želja pa je seveda ostati zdrav," je povedal.

luka bobicanec celje
Luka Vovk

In kdo je po njegovem mnenju največji rival Celja v boju za naslov prvaka – ali je to Olimpija ali morda Maribor, ki ga zdaj vodi njegov dober znanec Ante Šimundža? "Anteja poznam. Lahko razkrijem, da me je po operaciji tudi on klical, mi zaželel, da se čim prej vrnem na igrišče. Z njim sem v preteklosti veliko sodeloval, veliko me je naučil. Njegove spodbudne besede mi zelo veliko pomenijo. Vsi so nasprotniki, vsi so nevarni. Dokler si tudi matematično ne zagotovimo naslova prvaka, do takrat se bodo vsi borili, da nas sklatijo iz vrha. Vemo, da gre za velike klube, predvsem Maribor in Olimpija, oba zagotovo želita biti na našem mestu."

CELOTEN POGOVOR Z LUKO BOBIČANCEM SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike