bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 22.01.2024 11:50:16

Kakšen uvod! Olimpija pokazala zobe, madžarskemu prvoligašu odčitala učno uro nogometa!

Olimpija je odigrala prvo pripravljalno tekmo v Turčiji. Z Debrecenom bi se sicer morala pomeriti že v nedeljo, a je dvoboj zaradi obilnega dežja padel v vodo.

V ponedeljek je bilo vreme nogometašem precej bolj naklonjeno, dvoboj pa se je začel že ob 10. uri po slovenskem času. Ljubljanska zasedba je dvoboj začela v postavi Mauricio, Jorge Silva, Nikola Motika, Karamatić, Janković, Agba, Diogo Pinto, Posavec, Kasa, Brest in Bristrić, proti petouvrščeni ekipi elitne madžarske lige pa je povedla v 19. minuti, ko je bil uspešen Diogo Pinto.


Do odmora sta mreži mirovali, v drugem polčasu pa so povsem zavladali zmaji. V 50. minuti so prek Admirja Bristrića povedli z 2:0, deset minut kasneje pa je trener Zoran Zeljković zamenjal enajsterico in v igro poslal zasedbo Lubej Fink, Lasickas, Ristić, Muhamedbegović, Sualehe, Doffo, Marin, Fadida, Pedro Lucas, Nemanja Motika, Raul.

Ta je nadaljevala tam, kjer je končala začetna enajsterica. V 67. minuti je za 3:0 zadel Raul Florucz, končni 4:0 pa je v 77. minuti postavil Nemanja Motika.

Značke: olimpija, debrecen

Članki iz rubrike