Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.01.2024 13:03:32
Deli članek:

Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo z Instagram profilom Kopra po zvezdnikovem odhodu

fckoper.si

Zanimiv pojav na Instagram profilu Kopra.

Pred nekaj dnevi so v Kopru tudi uradno potrdili, da v nadaljevanju sezone ne bodo več računali na kazahstanskega reprezentanta Ramazana Orazova. Nekaj je bilo govoric o tem, da bi lahko okrepil Celje, a do tega vendarle ni prišlo. Zdaj že bivši vezist Kopra se vrača domov, igral bo za kazahstanski Aktobe. Kazahstanski reprezentant je v koprskem dresu odigral 19 tekem, 12 nastopov je vknjižil v Prvi ligi Telemach. Primorsko zapušča z dvema doseženima zadetkoma.

Z njegovim poletnim prihodom je Koper dobil ogromno število novih sledilcev, med drugim je objavo, da je Orazov okrepil Koper takrat všečkalo skoraj 20 tisoč sledilcev, objava pa je imela več kot 26 tisoč komentarjev. Še novembra so Koprčani organizirali veliko nagradno igro, ko so dosegli zavidljivih 10 tisoč sledilcev.

Objava Kopra 16. novembra 2023.

Odhod kazahstanskega zvezdnika pa je na koprskem profilu sprožil tudi odhod sledilcev. Če so jih imeli še pred kratkim Koprčani več kot 10 tisoč, jih imajo v tem trenutku skoraj 1200 manj, številka je takoj po objavi odhoda Orazova drastično padla ... 

Število sledilcev Kopra je v nekaj dneh padlo za 1200.