Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
05.01.2024 09:18:26
Deli članek:

Mura potrdila drugi odhod, odšel je po poti Andreja Kotnika

Hrvaški branilec na Kitajsko.

Kar smo napovedali, se je uresničilo. Mura je potrdila, da je Kobie Morris pol leta pred iztekom pogodbe zapustil Fazanerijo, prav tako je potrdila, da bo kariero nadaljeval na Kitajskem – hrvaški branilec si bo nadel dres prvoligaške ekipe Meizhou Hakka, kjer je preteklo sezono končal Andrej Kotnik.

"Kobie si je pol leta pred iztekom pogodbe zaželel novega izziva in zato smo z njim sporazumno prekinili pogodbo. Rad bi se mu zahvalil za njegov prispevek in mu zaželel vse dobro v nadaljevanju kariere," je pojasnil predsednik Robert Kuzmič.

"Murašice in muraši, hvala vam za to leto in pol v Murski Soboti. Od prvega dne ste me sprejeli in poskrbeli, da sem se počutil kot doma. Hvala vam za podporo na vsaki tekmi od prve do zadnje minute, še posebej na naši Fazaneriji, kjer je bilo vedno odlično ozračje in kjer je bilo vedno najboljše igrati. Ponosen sem, da sem branil barve Mure. Še enkrat hvala za vse in pozdrav do ponovnega snidenja," pa se je na spletni strani soboškega prvoligaša odzval Kobie Morris. Za Muro je v letu in pol zbral 44 nastopov v vseh tekmovanjih in se trikrat vpisal med strelce.

Pred tem je Mursko Soboto zapustil Roko Jurišić, levi bočni branilec je okrepil Osijek.

alesfevzer.com