tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Hajdi3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Hajdi srečno zaljubljena

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
0 05.01.2024 09:17:32

Prava drama v Barceloni! Glejte, na kakšen način so Katalonci prišli do zmage, tekmeci so na nogah (video)

Profimedia
Katalonski velikan je prišel do zmage v 93. minuti tekme.

S tekmo med Las Palmasom in Barcelono se je končal 19. krog španskega nogometnega prvenstva. Katalonci so tri točke osvojili šele v 93. minuti, ko je bil z bele točke natančen Ilkay Gundogan. Domači so povedli v 12. minuti z zadetkom Munirja El Haddadija, Barcelona je izenačila v 56. minuti preko Ferrana Torresa, ko je že kazalo na delitev točk, pa je domači branilec Daley Sinkgraven storil prekršek nad Gundoganom za najstrožjo kazen. Barcelona po dvanajsti zmagi in polovici sezone za vodilnima ekipa, Real Madridom in Girono, zaostaja sedem točk.

Real Madrid in Girona sta v sredo vpisala po tri točke. Madridčani so bili z 1:0 boljši do Mallorce, malček iz severa Katalonije pa je v derbiju kroga ugnal Atletico Madrid s 4:3. Na preostalih dveh današnjih tekmah je Osasuna premagala zadnjeuvrščeno Osasuno (1:0), Athletic Bilbao pa je sredi Andaluzije zadal nov boleč udarec Sevilli. Zmagal je z 2:0 in zaradi boljše gol razlike na četrtem mestu prehitel Atletico Madrid.

Naslednji krog španskega prvenstva je na sporedu prihodnji konec tedna, vendar brez Real Madrida, Barcelone, Atletico Madrida in Osasune, ki bodo v tem času v Rijadu v Savdski Arabiji igrali španski superpokal. Prvi polfinale Real Madrid - Atletico Madrid je 10. januarja, drugi dan kasneje, finale pa bo 14. januarja.

Značke: barcelona, la-liga

Članki iz rubrike