20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
4 21.12.2023 09:28:36

Kaj bo razkril Šuler? Vsa pozornost bo usmerjena v Maribor, navijači v nestrpnem pričakovanju ...

Drago Wernig - TAKA
Za danes točno opoldne so v Ljudskem vrtu sklicali še zadnjo novinarsko konferenco v iztekajočem se koledarskem letu. Govorec na njej bo Marko Šuler. Športni direktor vijoličastih bo sedel na zatožno klop in poskusil opravičiti svoje številne precej neuspešne vhodne prestope, najverjetneje pa bo razkril tudi seznam nogometašev, na katere Štajerci v prihodnje ne bodo več računali. Seznam, ki je precej dolg.

V zadnjih dneh ste lahko vsepovsod brali o veliki čistki, ki se obeta v Ljudskem vrtu. O njej smo pisali tudi mi. Mariborčani so po obupnem jesenskem delu sezone, ki so ga končali šele na četrtem mestu prvenstvene lestvice, s kar 18 točkami zaostanka za vodilnim Celjem, kar malce obupani. Nov naslov slovenskega državnega prvaka je že nekaj časa utopija, vijoličasti pa prihajajoči zimski prestopni rok vidijo kot ključnega. Ne za to sezono, temveč tudi ali predvsem za naslednjo.

Takoj po prihodu oziroma vrnitvi v Ljudski vrt je Ante Šimundža napovedal, da bo zaključek jesenskega dela sezone nekakšna avdicija za vse mariborske nogometaše. Da dokažejo, ali so vredni vijoličastega dresa. Avdicija se je za mnoge izkazala za pretežko; kot gumbi s preozke srajce so mariborski nogometaši začeli odpadati. "Razgovore sem opravil z vsemi igralci. Od mojega prihoda naprej komuniciramo vsak dan. Z vsemi igralci sem se pogovoril, vsi so v 10 dneh od mojega prihoda dobili smernice, kaj morajo popraviti do decembra. Še posebej po mini pripravah v Radencih, ko sem spoznal skoraj vse. Eni so zadovoljili, dosegli cilje, drugi ne. Športni direktor bo zdaj z njimi opravil vse potrebne pogovore," je pred slabim tednom na novinarski konferenci Ante Šimundža odvrnil na vprašanje o tem, ali je že opravil pogovore z vsemi tistimi, ki v prihodnje ne bodo več del vijoličaste zgodbe.


Dve poletni napadalni okrepitvi že na izhodnih vratih
Marko Šuler je omenjene pogovore že opravil. Seznam nogometašev, na katere Štajerci ne bodo več računali, je dolg ...

CELOTEN ČLANEK JE NA VOLJO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: maribor, šuler

Članki iz rubrike