asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
1 14.12.2023 09:36:25

Bratska naveza v Mariboru?! Vse se zdi, da se bo želja Šimundži uresničila, po Barišiću v Ljudski vrt še ...

Drago Wernig - TAKA
V Mariboru si želijo v prihajajočem zimskem prestopnem roku dodobra prevetriti zasedbo.

Trener Maribora Ante Šimundža je prek kratkim napovedal, da bo zasedbo precej osvežil, prva okrepitev pa je že podpisala pogodbo. Maks Barišić bo od zime tudi uradno novi član Maribora, v igri pa je še kar nekaj zelo zanimivih imen.


Iz zanesljivega vira smo dobili namig, da je na seznamu želja trenerja tudi Žiga Repas. To seveda pomeni, da bi Mariborčani v prihodnje lahko imeli bratsko navezo, kar pa kljub vsemu ni nujno, saj ni izključeno, da bo njegov starejši brat Jan v prihajajočem prestopnem roku zamenjal klubske barve. Glede prihoda domžalskega upa pa posebne negotovosti menda ni več.

Iz nekaterih krogov prihajajo informacije, da so stvari speljane že tako daleč, da bi se moral pripetiti dokaj velik zasuk, da se prestop ne bi uresničil. In takšen razplet ni presenečenje. Dvaindvajsetletnemu vezistu bo pogodba z Domžalčani potekla 31. maja 2024, in ker so pogovori o podaljšanju sodelovanja že pred časom zašli v slepo ulico, je mladenič izgubil sijajen status, s katerim se je lahko pohvalil pred tem, ko je igral tudi s kapetanskim trakom na roki. Dušan Kosić nanj ni več resno računal, takojšen odhod je najbolj smotrna rešitev. Dvakratni prvaki bodo tako zaslužili vsaj nekaj denarja, ki ga poleti ne bi dobili. Vijoličasti naj bi jim odšteli okrog 100 tisoč evrov nadomestila, kariera Žige Repasa, ki je v jesenskem delu prvenstva zbral 10 nastopov in se enkrat vpisal med strelce, pa bi morala dobiti nov zagon …

Značke: repas, maribor

Članki iz rubrike