laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
10 14.12.2023 08:58:01

Blagajna Maribora prazna? Sploh ne! Toliko bo plačal za Barišića in takšna bo njegova plača!

Drago Wernig - TAKA
Odlični krilni napadalec se bo (pričakovano) lotil novega izziva.

Ker se je vodstvo tekmovanja odločilo jesenski del prvenstva zaključiti predčasno, se lahko vijoličasti odpravijo na zimski oddih, toda mirno bo le na obeh igriščih pod Kalvarijo, v klubskih pisarnah niti po naključju. Že vzporedno z boji za točke so 16-kratni prvaki razmišljali o sestavi igralskega mozaika za spomladanske izzive in delali korake v tej smeri, poslej bo tovrstno dogajanje še neprimerno bolj intenzivno. Če bo vse potekalo v skladu s predvidevanji, se bo poslovilo kar nekaj igralcev, s še večjim vznemirjenjem pa navijači pričakujejo okrepitve. Prva je 'pod streho'. Kot smo že poročali, se bo iz pristaniškega mesta v štajersko prestolnico preselil koprski kapetan Maks Barišić. Uradne potrditve resda še ni, a če so morda obstajali vsaj manjši dvomi, da se takšen scenarij naposled ne bo uresničil, so v sredinem večeru dokončno izginili. Potem ko so predstavniki obeh klubov v torek sklenili načelni ustni dogovor o podrobnostih prestopa, so medtem naredili korak naprej. Odločilnega. Maks Barišić se je namreč v družbi športnega direktorja kanarčkov Ivice Guberca mudil v Ljudskem vrtu, kar je kakopak pomenilo uskladitev še zadnjih podrobnosti za realizacijo posla in po naših informacijah se je zgodil tudi podpis pogodbe.


Spomnimo, Mariborčani bodo Kopru za odličnega 28-letnega krilnega napadalca, ki se trenutno ubada s poškodbo zadnje stegenske mišice, odšteli 200 tisoč evrov odškodnine. Svojo obveznost bodo poravnavali celotno naslednje leto. V 12 obrokih, kar z drugimi besedam pomeni, da bodo vsak mesec na račun rumeno-modrega prvoligaša iz Slovenske Istre odšteli 16.666,666666667 evra.

Slišati je tudi, da naj bi bila njegova mesečna plača podobna obroku za plačilo odškodnine, nekoliko nasprotujoče pa so si informacije o tem, ali gre za neto ali bruto znesek.

Značke: maribor, koper, barišić

Članki iz rubrike