callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

Ekipa SN / rb
Ekipa SN / rb
4 12.12.2023 13:34:55

Ali bo Safet Hadžić 'preživel' poraz proti Olimpiji? Zdaj je vse jasno, oglasil se je športni direktor Kopra!

alesfevzer.com
Kakšna bo usoda Safeta Hadžića na koprski klopi?

Mnogi so bili prepričani, da še tretjega poraza na sedmih ligaških preizkušnjah, na katerih je zmagal le enkrat, ne bo 'preživel', ampak Safet Hadžić ostaja na koprski klopi. Vsaj do odhoda na zimski oddih. Do takrat morajo kanarčki odigrati še 149 minut; najprej jih jutri čaka nadaljevanje prekinjene tekme v Celju, v soboto še domači obračun z Radomljani. Potem pa bodo morali na Bonifiki sprejeti nekaj pomembnih odločitev ... Koprska kalvarija se nadaljuje, kanarčki so pred Olimpijo pokleknili tako rekoč brez izstreljenega naboja. Bržčas so bili tudi Ljubljančani presenečeni, na kako lahek način so zelo hitro razblinili vse dvome o zmagovalcih. Primorci so si v obrambi znova privoščili nedopustne napake, ki jih dražje ne bi mogle stati. Na zadnjih sedmih prvenstvenih preizkušnjah so osvojili vsega šest točk. Ob eni zmagi so trikrat igrali neodločeno in trikrat izgubili, zato pač ni presenečenje, da se je po obračunu z zmaji začelo na glas ugibati o nadaljnji usodi Safeta Hadžića, ki mu zasedbe nikakor ne uspe spraviti na vsaj primerno raven. »Ali še imam podporo, boste morali vprašati predsednika in direktorja. Mi sodelujemo, ampak to je nogomet. Direktor in predsednik sta tista, ki o tem odločata. Onadva ocenjujeta, ali sta videla dobre ali slabe stvari,« se je po bolečem porazu odzval 55-letni ljubljanski strokovnjak na klopi rumeno-modrih.


Govorili so o Božiču
V nedeljskem večeru so iz nekaterih krogov začele kapljati informacije, da ni dvoma o tem, da je postal bivši in da naj bi ekipo ta teden do odhoda na zimski oddih vodil trener mladinske ekipe Igor Božič. Na drugi strani so nam naši viri zatrjevali, da se takšen scenarij skoraj gotovo ne bo uresničil, toda ker se na Bonifiki niso oglašali, je negotovost kakopak ostala. A pretirano dolgo vendarle ni trajala in medtem je postalo jasno, da v Slovenski Istri ne bodo posegali po »radikalni« rešitvi. »Ne, ne bomo ukrepali. Gremo naprej,« je v včerajšnjem zgodnjem popoldnevu športni direktor ponovil besedno zvezo, ki jo je izrekel nedavno, ko je bila javnost prav tako prepričana, da se stolček Safeta Hadžića močno trese.
Seveda se samo po sebi zastavlja vprašanje, ali je takšna odločitev morda zgolj začasna. Bo že v drugi polovici prvenstva po koncu jesenskega dela sezone drugače? »Ne vem, bomo videli. Zdaj o tem ne razmišljamo. Še vedno verjamem v to zgodbo, zdaj smo osredotočeni le na to, kar nas še čaka do zimskega premora,« je odvrnil Ivica Guberac, ki težko dojema, kaj se dogaja z ekipo.

Značke: safet-hadžić, koper

Članki iz rubrike