sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
1 06.12.2023 07:42:49

Zahović napovedal, da bo prvakinja Olimpija, Šimundža pa odgovarja na te besede

Drago Wernig - TAKA
Nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović je bil gost oddaje Pod prečko, kjer je seveda komentiral zmago vijoličastih v večnem derbiju in napovedal tudi razplet prvenstva.

Po videnem v Ljudskem vrtu meni, da bo Maribor viden dejavnik Prve lige Telemach, ko pa je beseda nanesla na favorita za osvojitev naslova, je Zahović odgovoril, da bo prvenstvo osvojila Olimpija. Zakaj? »Celje je nevarno, Maribor pa bo težko prvak. Trenutno ima razloge za zadovoljstvo, ne pa za evforijo. Vidijo se obrisi dela trenerja, a Maribor še čaka selekcija ekipe, pred njim je še veliko dela. Favoritinja je Olimpija, hočemo nočemo. Nisem jaz tisti, ki postavlja sistem, a po mojem mnenju bi bila Olimpija brez VAR bližje Muri kot pa Mariboru,« je bil brez dlake na jeziku Zahović.


Na vse skupaj se je odzval tudi Ante Šimundža. Kdo bo po njegovem mnenju prvak? »Po zadnji tekmi je prišlo nekje ven, da sem dejal, da je Maribor lahko prvak. Nisem rekel, da je Maribor lahko prvak, ampak da bomo, dokler bo mogoče, nabirali točke. Kaj bo to na koncu prineslo, bomo videli. Naiven in evforičen nisem. Da imamo velik zaostanek, je dejstvo. Prav tako kot je dejstvo, da rastemo. Kar pa zadeva sodniške odločitve, imam svoje mnenje, ki ga bom zadržal zase. A rekel bom še to: boj bo trajal vse do konca!« je zaključil mariborski trener.

Članki iz rubrike