blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

nu
nu
0 05.12.2023 18:21:44

Pomembni obiski v Ljudskem vrtu! Koga je na večnem derbiju spremljal predstavnik poljskega velikana?!

alesfevzer.com

Kljub hladnemu decembrskemu popoldnevu je drugi večni derbi v letošnji sezoni na tribune Ljudskega vrta zvabil veliko število navijačev. Veliko zmago Maribora si je pod Kalvarijo v živo ogledalo približno 7500 gledalcev, med njimi pa so bili tudi ogledniki tujih klubov, ki so se želeli na lastne oči prepričati o tem, kaj lahko v tem trenutku ponudijo posamezniki v zasedbah večnih rivalov. S precej konkretnimi načrti se je v Maribor očitno podala varšavska Legia.


Iz petnajstkratnega poljskega prvaka so v Slovenijo poslali svojo skavtsko odpravo, precej zgovorno pa je dejstvo, da se je večnega derbija udeležil celo vodja skavtske službe Radoslaw Mozyrko. Po naših informacijah klub Blaža Kramerja specifične tarče v vrstah Maribora ali Olimpije ni imel, v prvi vrsti naj bi Poljaki iskali potrencialne okrepitve za poletni prestopni rok.

Najzanimivejšo tarčo bi lahko v tem pogledu predstavljal prvi strelec prvenstva Rui Pedro; Portugalcu konec sezone v zmajevem gnezdu poteče pogodba, v vrstah Legie pa denimo igra tudi Gil Dias, ki se je skozi mlajše selekcije portugalske reprezentance prebijal v istem obdobju kot napadalec Olimpije. Po drugi strani je z dvema sijajnima zadetkoma zablestel Jan Repas ...

Članki iz rubrike