Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
02.12.2023 18:02:06
Deli članek:

Podpis nove pogodbe v Fazaneriji, navijači bodo gotovo dvignili palec

Zvestobo je obljubil do 30. junija 2026.

Na naši spletni strani smo to že napovedali, zdaj je postalo tudi uradno. Iz soboškega prvoligaša so sporočili, da so z Jako Domjanom podaljšali sodelovanje, prepričljivo najboljši strelec mladinske lige, ki je imel pogodbo sklenjeno do konca sezone, je črno-belim obljubil zvestobo do 30. junija 2026. Nadvse obetavni 19-letni napadalec je bil tarča kar nekaj klubov, toda v Fazaneriji so se znali odzvati in mladeniča, ki je doslej štirikrat zaigral za člansko ekipo, prepričali, da ostane na ravnici. Navijači takšno potezo gotovo pozdravljajo. "Podaljšanje pogodbe z Domjanom je še en korak več v uresničevanju zastavljene strategije kluba, ki temelji na vzgoji mladih igralcev in priključevanju v člansko ekipo," so ob tem zapisali Sobočani.

"Podaljšanje pogodbe z Jako Domjanom je skladno s strategijo kluba, kjer želimo črpati igralce iz naše nogometne šole in letno članski ekipi priključiti dva do tri perspektivne nogometaše. Jaka je definitivno eden od teh, je prvi strelec mladinske lige, pokazal je pravi pristop, angažiranost in verjamem, da je pred njim lepa prihodnost. Z dobrim delom v mlajših selekcijah bomo v prihodnje lahko črpali še več igralcev za člansko ekipo in to je ena izmed pravih poti k uspeh," je povedal predsednik kluba Robert Kuzmič.

nsmura.si

"Vesel sem nove priložnosti in obenem hvaležen vodstvo kluba za izkazano zaupanje. Rad bi se zahvalil vsem trenerjem, ki so zaslužni za to, da sem napredoval, saj so mi dali priložnost za dokazovanje in me podpirali. Verjamem, da je to nadaljevanje nečesa dobrega, želim si, da bi osvojili tudi kakšno lovoriko. Mura je pravi klub, kjer lahko napredujem kot igralec, odlično, nogometno okolje in to je vse, kar si nogometaš lahko želi," pa se je po podpisu pogodbe odzval Jaka Domjan.