callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Pokukajte v zakulisje najbolj fatalnega večera (20) Njena.si

Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko ...

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

nu
nu
1 27.11.2023 09:45:03

Ste pričakovali kaj drugega? Šimundža v svojem slogu o vrnitvi na Fazanerijo: "Bilo je ..."

Trener Maribora Ante Šimundža je spregovoril o svoji vrnitvi na Fazanerijo, kjer je kot trener spisal pravo pravljico z osvojitvijo naslova.

Ena od osrednjih zgodb prekmursko-štajerskega derbija je bila prav gotovo vrnitev Anteja Šimundže na Fazanerijo. Mariborski strateg je v Murski Soboti prvič odkar je zapustil klop Mure, gostoval kot trener nasprotne ekipe. Sam temu že pred tekmo ni želel pripisovati prevelikega pomena, zanj je bila to še ena od tekem, ki jo je želel dobiti. Na koncu se je končalo z remijem brez zadetkov, čeprav je Šimundža prepričan, da bi si njegova ekipa zaslužila tudi kaj več. 

Ob vstopu na zelenico stadiona Fazanerija si je Šimundža prislužil tudi sramežljiv aplavz domače publike, po tekmi pa je v svojem slogu komentiral vrnitev v Mursko Soboto: "Lepo, dober ambient. Nekoliko hladno vreme, a odlična kulisa. Tu je vedno lepo igrati. Nobeni ekipi ni lahko, na to sem fante pripravljal. Dobro so odreagirali. Všeč mi je, da se v situacijah, ki nam niso šle na roko, nismo izgubljali. Ni bilo iskanja alibijev, enostavno smo oddelali tekmo. Z malo mirnejšo reakcijo in idejami v zadnji tretjini bi lahko tudi to premagali in prišli do treh točk."

Članki iz rubrike