Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Ekipa SN
Ekipa SN
18.11.2023 10:22:52
Deli članek:

Ali Timi Max Elšnik zapušča Olimpijo?! Predsednik zmajev je razkril resnico, ki je šokirala mnoge!

alesfevzer.com

V zadnjih dneh je mnogo špekulacij glede usode Timija Maxa Elšnika.

Usoda Timija Maxa Elšnika v zmajevem gnezdu je že nekaj časa negotova. Po osvojitvi dvojne krone po koncu minule sezone je kapetan zmajev sam izrazil željo, da bi prestopil v tujino. Tudi v zadnjih dneh je bilo veliko govora o zanimanju iz Italije, predvsem iz Genoe. 

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN pa so ekskluzivno pridobili informacije od predsednika Adama Deliusa, ki je razkril, ali Elšnik januarja res odhaja. "V zadnjem času je veliko govora o igralcih Olimpije, ki se jim kmalu iztečejo pogodbe. Pogovarjamo se z vsemi našimi nogometaši, prav tako pa imamo v mislih tudi morebitne okrepitve, če bi prišlo do odhodov. Olimpija bo pripravljena v vsakem primeru," je ekskluzivno za Ekipo SN razkril prvi mož zeleno-belih Adam Delius. In hkrati zatrdil, da v primeru Elšnika alternativni scenariji vsaj za zdaj ne pridejo v poštev. "Timi Max Elšnik ni naprodaj. Ne za en milijon ne za deset milijonov ..."

CELOTEN ODZIV PREDSEDNIKA OLIMPIJE SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI