nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 18.11.2023 06:56:35

V srce! Po porazu je Oblak navijačem poslal noro sporočilo: "Vsem tistim, ki jih skrbi ..."

Martin Metelko
Po porazu na Danskem je pred mikrofone stopil tudi kapetan Jan Oblak.

Slovenija na Danskem ni uspela izkoristiti prve zaključne žogice z uvrstitev na evropsko prvenstvo, a je misli že po zadnjem sodnikovem žvižgu usmerila na  ponedeljkovo domačo tekmo s Kazahstanom, na kateri bodo imeli še eno priložnost, da zapečatijo pot na euro v Nemčiji.

Po koncu tekme z Dansko, na kateri so bili slovenski nogometaši preslabi in premalo odločni, je marsikaterega navijača zaskrbelo, ali bo Slovenija sploh uspela premagati Kazahstan, skrbela jih je tokratna podoba reprezentance. Med tistimi, ki je takoj umiril žogico in pozitivno gleda naprej, je prav gotovo Jan Oblak, ki je bil najboljši posameznik Slovenije.

"Tokrat nam ni uspelo vzeti treh točk. Toda takšen je nogomet, Danska je bila boljša. To so pokazali na igrišču in so zasluženo zmagali. Mi pa imamo še eno tekmo v ponedeljek in gremo pozitivno naprej. Ne bomo preveč razmišljali o tekmi z Dansko, samo o tem, kaj nas čaka v ponedeljek in verjamem, da bomo na pravi ravni za tekmo, ki nas čaka in bomo opravili delo tako, kot je potrebno," je povedal Oblak in razkril, da je bila to vsekakor najtežja tekma za Slovenijo: "Danska ima visoke in močne igralce, nam je manjkala višina, morali bi dobiti kakšen skok več, oni so pobrali vse te žoge. Tu bi lahko bili boljši. Tokrat je bilo tako, da žoge nikakor nismo mogli izbiti iz kazenskega prostora. Vedno so bili tam, Danci so imeli vedno pet, šest igralcev tam. Težko je celo tekmo zdržati na tak način. Na žalost nam tu na Danskem ni uspelo, a kot sem rekel, vse misli so usmerjene v ponedeljek." 

Za konec je poslal še sporočilo vsem kritikom, dvomljivcem in zaskrbljenim navijačem: "Mislim, da nobenega ne rabi skrbeti. Danska je favorit te skupine, igrali smo v gosteh proti njim, so zelo kvalitetna ekipa, to so kzali skozi celotne kvalifikacije. Mislim, da niso pokazali igre, kot so jo proti nam. Lahko jim čestitamo, boljši so bili od nas. Našim navijačem pa lahko sporočim, da bomo v ponedeljek naredili vse, da gremo na evropsko prvenstvo. Da če tokrat nismo šli na glavo, bomo šli nedvomno v ponedeljek. Igramo proti Kazahstanu, ne podcenjujemo ga, verjamem pa, da bomo na našem stadionu, pred našimi gledalci s pozitivno energijo odigrali tako, kot je potrebno."

Značke: jan-oblak, slovenija

Članki iz rubrike