Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.10.2023 17:45:49
Deli članek:

Grozljiv prizor v Domžalah: Emil Velić je po silovitem trku nezavesten obležal na tleh, tole so posledice! (foto)

ALESFEVZER.COM

Dvoboj Radomelj in Mure se je končal brez zmagovalca, po vodstvu gostov so mlinarji v sodniškem podaljšku vendarle izenačili in nadaljujejo niz neporaženosti.

Srečanje v Domžalah pa je zaznamoval dogodek iz pete minute, ko je Mura uprizorila hiter protinapad, Dardan Shabanhaxhaj pa je sam prišel pred vratarja Emila Velića. Domači čuvaj mreže je Avstrijcu pogumno zaprl pot in mu skušal vzeti žogo, toda sledilo je grozljivo trčenje.

Shabanhaxhaj je s kolenom priletel v Velićev obraz, domača hobotnica pa je pri tem negibno obležala na tleh. Takoj je bilo jasno, da gre za nekaj hujšega, Velić je bil nekaj trenutkov v nezavesti, njegov obraz pa je oblila kri. Igralci, ki so bili v bližini, s Shabanhaxhajem vred, so nesrečnemu vratarju hitro pritekli na pomoč, ga položili v položaj za nezavestnega in mu hitro prijeli jezik, da so preprečili morebitno zadušitev.

Na zelenico so nemudoma pritekli tudi reševalci, ki so nesrečnega Velića oskrbeli in ga odpeljali v bolnišnico, srečanje pa je bilo za približno pet minut prekinjeno. Po prvih podatkih je 28-letnik utrpel zlom nosu, lažji pretres možganov in razbito ustnico. Emilu Veliću seveda želimo čimprejšnje okrevanje.