blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

Foto 1 Njena.si

Žena slovenskega pevca zaradi raka umrla stara 33...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu
nu
20 27.10.2023 07:26:23

Eden najmlajših članov Olimpije brutalno iskreno: "Treba bo udariti po mizi in ..."

Martin Metelko

Po razpletu sinočnje tekme je bilo pričakovano in razumljivo, da nikomur iz ekipe slovenskih prvakov ne bo enostavno govoriti o tem, kaj se je pravzaprav zgodilo na umetni podlagi Torsvollurja. Pred prisotne novinarje je v drobovju stadiona stopil eden mlajših v poraženi ljubljanski četi. Marcel Ratnik se zaveda, da ta rezultat že pomeni slovo od sanj o tem, da bi se prva evropska jesen razvlekla še v pomlad, in priznava, da je Klaksvik Olimpijo – presenetil.

"V celoti gledano smo bili slabi. Tudi če je bila posest na naši strani, to ne pomeni nič, če nasprotnik na drugi strani izkoristi tri priložnosti od skupno štirih, ki so si jih priigrali. Vzeli so vse, kar se jim je ponudilo. Mi smo si na drugi strani priigrali po eno priložnost na začetku obeh polčasov in obe sta ostali neizkoriščeni. Prav tako se mi zdi, da danes nismo bili pravi v presingu. Morda danes ni bila prava niti želja. Ni bila takšna, kot je bila denimo v Domžalah. Tam smo bili precej bolj kompaktni, bolje smo delovali kot celota, a je po drugi strani res, da je bila to povsem drugačna tekma, drugačen nasprotnik," je povedal Ratnik, ki je na vprašanje o vzdušju v garderobi odgovoril: "Bilo bi narobe, če bi zdaj vsi povesili glave. V garderobi mora priti tudi do tega, da se udari po mizi in da se pove stvari, ki jih je treba povedati. Bilo bi narobe, če bi šli pod tuš in se delali, da se tekma preprosto ni zgodila. Treba je udariti po mizi in se soočiti z lekcijo, ki smo jo prejeli."

VSE O DOGAJANJU NA TEKMI KONFERENČNE LIGE NA FERSKIH OTOKIH SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Značke: olimpija, klaksvik, ratnik

Članki iz rubrike