Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.09.2023 08:52:49
Deli članek:

V glavo! Navijačem Maribora prekipelo, takole udrihajo po vodstvu: Denar izginja, v klubu ...

Grega Wernig

Navijači Maribora so izgubili potrpljenje.

Maribor je doživel nov udarec v domačem prvenstvu. Tekma s Koprom je bila že tretja v nizu, ko so morali vijoličasti priznati premoč tekmecem, pred tem so še dvakrat remizirali, kar pomeni, da v Prvi ligi Telemach slasti zmage ne poznajo že pet tekem.

Navijačem je kakopak prekipelo, na nedeljski tekmi s Koprom v Ljudskem vrtu pa so Viole poskrbele za več prekinitev. Na zelenico so na vsakih nekaj minut odvrgli čevlje in tako jasno izrazili svoje mnenje. Številni so bili še precej bolj ostri na družabnih omrežjih. Objavo Maribora na Instagramu po porazu s Koprom so zasuli s takšnimi in drugačnimi komentarji, nekaj od teh si jih lahko preberete v spodnjih vrsticah.

"Brez volje, brez želje, sploh pa brez igre in motivacije. Kaj pa pričakovati, ko pa klub vodijo ljudje brez kakršnega koli znanja. Vlačit amaterje iz drugih, nižjih lig samo da več ostane za svoje žepe. Denar izginja, v klubu pa sami igralci za katere nismo plačali kakršne koli odškodnine? Več kot očitno je, da so se naši vodilni "gospodje" zadovoljni" z prikazanim, žal mi navijači pa še zdaleč ne, ..."

"Vse kar je Zaho naredil, ste zje...., res talenti, da se reče."

"Tule Krznar ni krivec, ampak tisti, ki mu je pripeljal to revščino. Že kaka 2 tedna nazaj sem zapisal, da je s to zasedbo realen boj za 5. mesto. Ne vem, zakaj niso zadržali Kronavetra, ki je za tele reveže profesor. V četrtek boj s, upam, sebi enakimi. Ja, tako globoko smo padli."

"Groza od groze, igra na nivoju 4. romunske lige, Božić preigrava ravno toliko, da samega sebe ne spotakne, hitre tranzicije iz obrambe v napad ni, žoge podajajo premočne, da gredo v avt, če pa ne podajo take, da gre v avt, jo pa Jugu nazaj, ki jo pa sam posle z igrišča. Mitrović, Uskoković, Lorber in Kolar, žal mi je, da igrate z takimi imbecili, ki na igrišču sploh smel ne bi biti, kadrovanje Šulerja pa je tako ali tako brez veze komentirat. Na koncu službo izgubi trener, ki je dober, sam brez igralcev, ki klub zapustijo, ne pridejo pa dostojne okrepitve. Proda se celoten napad, igralci, ki so prišli nadomestit karkol pa ne kažejo osnov igranja nogometa, Šuler odidi z mesta športnega direktorja, Zahović, reši nas."

"Katastrofa...adijo Krznar in Šuler."