Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.09.2023 09:27:35
Deli članek:

Odmeven podpis pogodbe pri Olimpiji: Sin velike slovenske legende obljubil zvestobo do 2026!

alesfevzer.com

Pri Olimpiji so ponosno sporočili, da so podaljšali sodelovanje s sinom legendarnega Milenka Aćimovića.

Sodelovanje z Olimpijo je do leta 2026 je podpisal perspektivni Mateo Aćimović. Napadalni vezist je član kluba že vse od samega začetka, podpis dolgoročnega sodelovanja pa ima zato za ljubljanski klub še toliko večjo moč.

Sin nekdanjega izvrstnega nogometaša Olimpije in reprezentance Slovenije Milenka Ačimovića, sicer aktualnega stratega mlade izbrane vrste, je v letošnji sezoni 1. SKL na šestih tekmah dosegel že pet zadetkov. "Ob podpisu nove pogodbe se počutim zelo dobro in ponosno, saj sem v Olimpiji začel z nogometom in lepše nagrade za doslej vloženo trdo delo ni. Hvala vodstvu za zaupanje! Imam visoke cilje, ki bi jih rad dosegel v zeleno-belem dresu najprej v mlajših kategorijah in sčasoma seveda tudi v prvem moštvu. Zaupam procesu, zato tudi ostajam del tega velikega kluba!" je za klubsko spletno stran povedal Mateo.

"V Olimpiji smo izredno ponosni na podpis pogodbe z igralcem, ki ima svetlo prihodnost! Njegov potenical so že pred časom prepoznali tudi v reprezentančnem taboru. Mateo Ačimović je ob Olimpiji doslej zastopal barve Slovenije do 15, 16 in 17 let. V dresu z državnim grbom je odigral 19 tekem in dosegel 4 zadetke," pa je dodala Olimpija.